Viral video maken die langdurig bijblijft?

Ah, jij bent er zo één: een dromer. Dat maakt ons een match, want wij zijn het ook. Of het nou om een commercial, social ad, documentaire, videoclip, campagne of verzin-het-zo-gek-nog-niet gaat: we make it happen. Wij gaan voor vernieuwend, voor uniek, voor wajo, wauw en holy motherfucking shit.

You dream big? Well, we create bigger.

De is-dit-iets-voor-mij? checklist

Jij zit, net als De Filmmakers, meestal met je hoofd in de wolken. Jij kan je dingen visualiseren hoe weinig anderen dat kunnen. Het mooie is, dromen is beelddenken. Komt dat even mooi uit met De Filmmakers: wij vertalen jouw droom naar écht beeld.

En dat klinkt zo lekker druk en belangrijk. Wat is impact nou eigenlijk écht? Wij denken dat het gaat over het maken van verschil op lange termijn. Jouw video moet dus op het netvlies branden en langdurig bijblijven.

Je leeft niet in de 21e eeuw als je je niet wel eens hebt afgevraagd wie jij bent, toch? En, ben jij er al uit? Weet jij wat jij rockt, wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt? Nou, let’s make it happen dan.

Ik heb zin om iets te creëren: kunst, reuring of allebei

Ballen: jij hebt ze én je grijpt ze. Snap je ‘m? Jij bent niet bang, maar een dappere ziel, met creatie-zin. Je raadt vast al wat De Filmmakers hiér op zegt… Let’s make it happen!

Michelle was great to work with - she took our ideas and produced exactly the kind of thing we were after. Not only that, Michelle has a really nice camera and editing skills. The final product was of a high quality and delivered on time. 
Howard timberlake
Howard Timberlake - BBC Reel
Wij hebben de samenwerking als heel prettig ervaren. Wat wij erg konden waarderen is dat Michelle als editor ook creatief meedenkt over hoe content nog beter kan uitpakken, en dus niet blindelings een briefing volgt. Een erg fijne eigenschap voor een freelance kracht. De communicatie met Michelle is altijd snel, duidelijk en professioneel, en uit alles blijkt haar enthousiasme voor het vak. Dat is ook te zien in de content die ze maakt! 
Cindy Brouwer - The Best Social

Check. Hoe werkt het?

We beginnen met een gratis kennismakingsgesprek waarin jij je dromen bij ons kwijt kan. Is het inderdaad een match? Dan gaan we aan de slag om jouw droom waar te maken.

Alles kan, alles mag, jij vraagt, wij draaien. The sky is the limit, om er nog maar een clichéetje tegenaan te gooien. Maar wat er sowieso in zit is het volgende:


  • Een online kennismakingsgesprek
  • Plan van aanpak met verhaallijn en sfeershots
  • Één of meerdere draaidagen
  • Montage, kleurbewerking en sounddesign
  • Twee rondes feedback
  • De final video in 16:9 formaat
  • Een video die jouw droom waarmaakt

Het geweldige van Michelle is dat ze overal voor in is en enthousiast van wordt. In het water, door het zand of door een mega stoffige werkplaats. Ondanks deze condities gaf Michelle mij een ontspannen gevoel voor de camera. Als ze filmt houd ze zodanig contact dat je het eigenlijk niet in de gaten hebt. Je kan dus volledig je eigen ding doen, gewoon niet zo in your face. Waardoor je jezelf kan zijn. Ben je opzoek naar iemand die geen oppervlakkige video maakt en snel professioneel werk levert, op een ontspannen manier: ga naar Michelle.
Ad Haasnoot 
We hadden een heel erg prettige samenwerking. Heldere communicatie, pro-actief, komt afspraken na, denkt in mogelijkheden ook bij kleine budgetten. 

Later vaker teruggevraagd. 

Michelle Potters is een geweldig persoon om mee samen te werken. Het werk dat ze levert is van hoge kwaliteit. Ze maakt

mooie beelden, goede portretten van mensen. Het is persoonlijk en vernieuwend. Daar kun je op vertrouwen en door haar manier van (samen)werken krijg je energie en zin om samen iets moois te maken!

Noortje Diks
Wij hebben Michelle gevraagd om Tropikali festival vast te leggen. Zij heeft op een fantastische manier de dag weten te vertalen in beeld. Michelle heeft de gave om iedereen op zijn of haar gemak te stellen en zo het beste naar boven te halen. Op deze manier krijg je natuurlijk de mooiste beelden bij elkaar. Ook kan zij heel goed "blenden" in de achtergrond, waardoor ze net die speciale momenten weet vast te leggen. Michelle denkt verder dan de gebaande paden en gaat altijd even een stapje verder om voor alle partijen het beste eindresultaat te krijgen.
Roos Hillhorst

Not so sure?

Nog niet overtuigd? We horen graag wat je twijfels zijn, zodat we je misschien wel nét dat extra zetje kunnen geven, óf samen kunnen concluderen dat een ander soort video beter bij jou past.