Aftermovie

Videoportret

Vacaturevideo

Documentaire

NEW

Videopodcast

Trouwvideo

Arty

Merkvideo

NEW

Waar je ons van kent

Ik wilde graag iets visueels van mijzelf laten zien voor mijn klanten en omgeving. Onder andere mijn visie, werk en de dagelijkse dingen die ik leuk vind om te doen. 

We hebben gefilmd in het water, door het zand of door een mega stoffige werkplaats. Ondanks deze condities gaf Michelle van de Filmmakers mij een ontspannen gevoel voor de camera. Als ze filmt houd ze zodanig contact dat je het eigenlijk niet in de gaten hebt. Je kan dus volledig je eigen ding doen, gewoon niet zo in your face. Waardoor je jezelf kan zijn, dat is heel prettig. 

"een ontspannen gevoel voor de camera waardoor je jezelf kan zijn."

The final video definitely captured the spirit of who I am, especially my laugh, openness, passionate person I am, my energy and my love for entertainment. It also reminded me moving to Amsterdam was a good choice from Australia.
Working with Michelle from the Filmmakers was charming, personal and easy going. She made you feel comfortable and was open to suggestions. Her vision is to capture emotions and heartwarming stories. Her questions were real and honest. Overall I enjoyed working with her and would ask her again in the future."the final video definitely captured the spirit of who i am."

Ik volgde de Filmmakers al een tijd via Instagram en zag hoe je mooie portretten maakte. Het zijn echte portretten, waarbij je een mens ziet denken en bewegen. Het voelt ook niet alsof er een lens tussen zit. Dat vind ik heel bijzonder! 

Mijn videoportret heeft mij meer zichtbaarheid en daarmee de mogelijkheid mijn publiek eerder te ontmoeten dan in de theaterzaal. Een kans om een diepgaander interview te doen, daarmee te reflecteren op mijn werk en hiermee ook een inkijkje te geven in de reden waarom ik theater maak.


"Het voelt ook niet alsof er een lens tussen zit. Dat vind ik heel bijzonder! ."

In december 2020 heeft Michelle 4 korte videoportretten gemaakt van onze theatermakers en hun projecten in het kader van ons theaterfestival. De samenwerking zetten we sindsdien ieder jaar voort. De video’s zelf zijn precies geworden wat we voor ogen hadden: Michelle wist de essentie van onze makers en hun projecten te vangen en te vertalen in korte, aantrekkelijke video’s. De portretten raakten zowel qua inhoud als vorm precies de goede snaar en zagen er heel goed uit. We hebben de video’s uitgebreid kunnen inzetten als promotie voor ons festival en de content heeft het heel goed gedaan op onze kanalen. "zowel qua inhoud als vorm de goede snaar geraakt."

Wat ons aantrok in het portfolio van de Filmmakers is de losse & persoonlijke stijl van filmen en editen. Voor social willen we vaak juist content creëren die niet té overgeproduceerd en commercieel "gelikt" oogt, maar echt authenticiteit uitstraalt. De  stijl van de Filmmakers sluit hier heel goed bij aan en zij heeft deze uitstekend weten te combineren met de stijl van het project. 

"de losse en persoonlijke stijl trok ons aan."

We waren er al over uit dat we video heel hard nodig hebben en dat we nog veel meer met video zouden gaan doen dan we tot nu toe deden. Na ons telefoontje wist ik: Wij zitten op dezelfde lijn. 

De video’s hebben nu veel meer sfeer en zijn ook veel persoonlijker geworden. Dit is beter voor onze positionering.  Verder had ik met de portretvideo’s van onze finalisten echt NUL op/aanmerkingen mbt inhoud en montage etc. En ik kan je zeggen dat dat voor mij best uitzonderlijk is haha, ik ben altijd mega kritisch op dit soort dingen.

"ik had echt nul feedback. dat is voor mij best uitzonderlijk haha"

We zijn zo geholpen met mooi beeldmateriaal voor jonge artiesten en kunstenaars. We hadden een heel erg prettige samenwerking. Heldere communicatie, pro-actief, komt afspraken na, denkt in mogelijkheden ook bij kleine budgetten.

Het werk dat ze leveren is van hoge kwaliteit. Daar kun je op vertrouwen en door de manier van (samen)werken krijg je energie en zin om samen iets moois te maken!

"je krijgt energie en zin om samen iets moois te maken!."

Michelle was great to work with - she took our ideas and produced exactly the kind of thing we were after. Not only that, Michelle has a really nice camera and editing skills. The final product was of a high quality and delivered on time. Michelle was great to work with - she took our ideas and produced exactly the kind of thing we were after. Not only that, Michelle has a really nice camera and editing skills. The final product was of a high quality and delivered on time.


"they took our ideas and produced exactly the kind of thing we were after."

Bekijk aanbod

Klaar voor de video van je dromen? 🙌🏼