Jullie dag, jullie herinnering
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Jullie dag, jullie unieke herinnering

Kies voor een originele trouwvideo die echt bij jullie past 

Jullie willen een trouwvideo, maar...

De kans is groot dat jullie het woord "bruiloft videograaf" hebben ingetypt op Google en zijn overspoeld met... wel honderd verschillende opties. Hoe kies je in hemelsnaam de juiste videograaf? En waar moet je eigenlijk allemaal op letten bij het maken van een trouwvideo?


Jullie willen het net even anders doen dan de rest. Dat is duidelijk. De mooie bioscoop achtige beelden spreken jullie erg aan, maar de bijhorende tarieven wat minder. De bruiloft is al zó duur. Is een trouwvideo de investering wel waard? 


Natuurlijk kunnen jullie altijd kiezen voor het neefje van de buren. Die maakt video's voor een lekkere goedkope prijs. Dit klinkt heel aantrekkelijk, maar eigenlijk geloven jullie niet dat jullie dan ook echt een video krijgen waar jullie trots op zijn. Dilemma! 

Herkenbaar?

Jullie houden niet van teveel clichés en willen gaan voor een unieke bruiloftsvideo.

Jullie geven al veel geld uit voor de bruiloft en willen alleen een trouwvideo die het echt waard is. 

Jullie moeten al zoveel regelen voor de grote dag. Jullie hebben geen zin in teveel (videokeuze) gedoe.

Een camera op je neus... Dat is toch awkward?Jullie willen je op je gemak voelen op de dag van jullie leven.

Een trouwvideo heb je voor altijd

Ja, ik wil je helpen om jullie dag vast te leggen op een unieke manier, omdat een trouwvideo het grootste cadeau is die je jezelf kunt geven. En niet alleen jezelf... wat dacht je van de oude studievrienden uit India, je oma die niet bij het feest was en het nageslacht? Een trouwvideo heb je voor altijd. Het is niet cheesy, wel magisch. 


Door de jaren heen heb ik veel geleerd over het vertellen van mooie verhalen door het produceren van tientallen video’s voor toffe opdrachtgevers zoals o.a. BBC, The Best Social media en het Eurovision Songfestival. Tel dat op met de bruiloften die ik heb gefilmd en je krijgt een trouwvideo die echt one of a kind is en jullie verhaal op een echte en authentieke manier vertelt. 


Wat ik sowieso vastleg op jullie dag is dit: 


 • Jullie liefde voor elkaar. Niet gelikt of gepolijst, gewoon echt. 
 • Ongeregisseerde momenten, zoals je vader die een traantje wegpinkt, de aanstekelijke lach van oma en een dikke knuffel met jouw beste vriend(in). 
 • Pakkende persoonlijkheden, happy faces en dazzling dance moves. De liefde mag gevierd worden! 
 • Rake woorden. Van speeches tot aan persoonlijke trouwboodschappen van familie en vrienden.

null

We hebben Michelle van de Filmmakers ingeschakeld omdat we wat small docu’s van haar zagen en die style leek ons heel tof en uniek voor de bruiloft! We wilden een trouwvideo als een levenslange herinnering aan onze mooiste dag, hierdoor kunnen we het echt opnieuw beleven. De karakteristieke details die in beeld worden gebracht, het balans van de versnelde en vertraagde beelden die precies de juiste opbouw verzorgen om het verhaal te vertellen. We zouden een trouwvideo van de Filmmakers zeker aanraden, omdat Michelle de spontane beelden zo goed weet vast te leggen. Dit is hetgeen wat onze bruiloft zo bijzonder maakte en waar je later graag naar terugkijkt. Ook is Michelle heel relaxed en meegaand tijdens het filmen, waardoor het voor ons geen last/moeite was om voor de camera te staan! 
Amy & Anthony

Waarom onze trouwvideo's zo uniek zijn

Juist voor de bruiloftsparen die het nét even wat anders dan normaal aanpakken 

Jullie bruiloft is nét even anders, want dat zijn wij ook. Trouwen op je dr. Martens of gewin geen klassieke bruiloft? Dan zit je bij De Filmmakers goed!

All-in trouwvideo 

Geen overdreven kosten en geen kleine lettertjes; onze trouwvideo’s hebben een all-in prijs.

Binnen 4 weken klaar 

Wij creëren niet de zoveelste video in een rij, maar juist die one in a million. Zodat jullie trouwvideo verrast en bijblijft. En het mooie is? De trouwvideo is al klaar binnen 4 weken.

Na de bruiloft hebben jullie

Op video leggen wij pakkende persoonlijkheden, happy faces en dazzling dance moves vast. De liefde mag gevierd worden.
Je vader, moeder, vrienden en geliefden. We leggen iedereen vast die belangrijk voor jullie is op beeld voor altijd!

Een zorgeloze dag

Grote kans dat jullie op de grote dag de camera totaal zijn vergeten en achteraf versteld staan van het eindresultaat. :-) 

Check. Hoe werkt het?

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin wij graag horen hoe jullie elkaar hebben ontmoet en hoe jullie grote dag eruit gaat zien. Jullie kunnen ons al jullie vragen stellen. Zo weten we of we goed bij elkaar passen. 

2. Is het een go? 

We zetten jullie trouwdatum met grote krulletters in onze agenda's en leggen onze mooiste outfits en camera gear klaar. 

3. Wedding day

Van de ceremonie tot aan het feest Wij zijn de hele dag aanwezig, zodat we geen moment missen.

4. Montage 

Terwijl jullie verdrinken in jullie wittebroodsweken, gaan wij aan de slag met een video die misschien wel nóg beter is dan de bruiloft zelf. Je mooiste trouwcadeau wordt geproduceerd door De Filmmakers!
Binnen 4 weken na jullie bruiloft komt de trouwvideo jullie kant op via het internet én ook als een verrassingspakket door de brievenbus.
De trouwvideo hebben jullie voor altijd. Om met een kop thee op de bank bij weg te zwijmelen of jullie Instagramvolgers mee omver te blazen. Staat de popcorn al klaar?

Dit zit er allemaal bij de all-in trouwvideo pakketten

Verliefd

1497,-

€1270,-
All in prijs
 • 8 uur aanwezig
 • 4K beelden
 • Docu (30 min)
 • Trouwvideo (2 min)
 • Digitale levering
 • Klaar in 4 weken

Verloofd

1897,-
€1600,-
All in prijs
 • 10 uur aanwezig
 • 4K beelden
 • Drone beelden
 • Docu (30 min)
 • Trouwvideo (5 min)
 • Digitale levering
 • Klaar in 4 weken
Getrouwd

2550,-
€2160,-
Ruw materiaal gratis! 
 • 12 uur aanwezig
 • 4K beelden
 • Drone beelden
 • Docu (30 min)
 • Trouwvideo (5 min)
 • Ceremonie video
 • Digitale levering
 • Klaar in 4 weken
 • Ruw materiaal
 • all in prijs

Ik ben Michelle Potters. De oprichter van de Filmmakers. Wij zijn bedenkers, makers, ontwikkelaars, vertellers én best wel fijne mensen, al zeggen we het zelf.


Ik maak graag video’s waarmee ik persoonlijkheden vang en verhalen vertel. Niet gelikt of gepolijst, maar gewoon echt. Zoals bijvoorbeeld een trouwvideo. 


Wat ik misschien wel het állerleukst vindt aan video’s versus of ter aanvulling op foto’s op een bruiloft? Video’s zijn sowieso ongeregisseerd. Geen awkward photo smile of onnatuurlijke houdingen; wij leggen jullie bijzondere dag op een authentieke en pure manier vast.

Voor wie is de trouwvideo geschikt?


 • Voor stellen die net even anders zijn en ook de bruiloft graag net wat anders dan de rest doen doen. Én voor stellen die alles uit handen willen geven en verrast willen worden door een authentieke trouwvideo die echt jullie verhaal verteld. 
 1. Je hebt stellen die een traditionele bruiloft belangrijk vinden en goed gaan op een strakke planning. Dat is knap, maar ik ben zelf niet zo'n persoon. Ik ben gespecialiseerd in het filmen van spontane, ongeregiseerde momenten. Dit is een must voor het maken van een toffe bruiloftsvideo.

Hoeveel kost een trouwvideo?

Je hebt al een trouwvideo vanaf 1497 euro. Bij het goedkoopste all-in videopakket Verliefd, krijg je een trouwvideo van 2 minuten én ook een documentaire van maar liefs 30 minuten met alle hoogtepunten van jullie dag. Meer weten over de verschillende pakketen? Check dan verliefd, verloofd en getrouwd voor alle details.

Kunnen we ook in termijnen betalen?

Het is mogelijk in drie termijnen te betalen. Dus stel je voor dat jullie het verloofd pakket aanschaffen voor 1897 euro. Dan betaal je drie keer 650 euro gespreid over drie maanden.

Hoe lang kom je op onze bruiloft filmen?

Ik ben minimaal 8 uur aanwezig op jullie bruiloft. Dit doe ik omdat ik alle belangrijke momenten wil vastleggen om jullie trouwvideo zo uniek en bijzonder mogelijk te maken. Geen zorgen over de kosten: Dit zit standaard inbegrepen bij de kleinste pakketprijs.

Wat voegt een video toe versus of ter aanvulling van foto’s?

Wat ik misschien wel het allerleukst vindt aan video’s versus of ter aanvulling van foto’s, is dat video sowieso ongeregisseerd is. Geen awkward photo smile of onnatuurlijke houdingen; jullie bijzondere dag op een authentieke en pure manier vast.

En misschien nog wel belangrijker: bij video neem ik ook de audio op. Dit betekent dat jullie geloften en belangrijke speeches allemaal worden vastgelegd.

Loopt een videograaf de fotograaf niet in de weg (en andersom)?

Ik kan natuurlijk niet voor de fotograaf spreken, maar als het aan mij ligt is het antwoord nee.

Laatst zei een fotograaf tijdens de bruiloft ceremonie tegen mij:
“Heb je dat lieve kleine neefje daar al gezien met de ringen in zijn handen? Dat is echt een mooi beeld!”

Dit bewijst eigenlijk hoe leuk het is als een videograaf en fotograaf samenwerken. We willen als het goed is allebei hetzelfde: De mooiste trouwvideo en foto’s maken!

Als er een fotograaf aanwezig is zorg ik er daarom altijd voor om samen de werkwijze te bespreken en hierover duidelijke afspraken te maken. Op deze manier kunnen we elkaar juist versterken en helpen bij het vastleggen van alle hoogtepunten op jullie dag.

Wanneer is de trouwvideo klaar?

Ik vind het belangrijk dat jullie lekker snel de video krijgen om met een kop thee op de bank bij weg te zwijmelen of de wereld in te slingeren om je Instagramvolgers mee omver te blazen. Dus welk pakket je ook kiest: De trouwvideo is altijd binnen 4 weken klaar. Beloofd.

Milja en Sean

Wat bij alle drie de pakketten sowieso inbegrepen zit is het volgende:


 • Een kennismakingsgesprek
 • Een trouwquiz om te zien wat jullie belangrijk vinden bij het maken van een trouwvideo
 • Plan van aanpak met verhaallijn en sfeershots
 • Onze gezellige aanwezigheid tijdens jullie trouwdag
 • Montage, kleurbewerking en sounddesign
 • De final video in 16:9 en 5:4 bestand
 • De dag van jullie leven, samengevat in één video

null

al vanaf €1497,-
al vanaf € 1270,-

De dag van jullie leven in één video samengevat. De trouwvideo heb je voor altijd. Kies daarom voor een trouwvideo die ook echt bij jullie past. 

Wij waren genoodzaakt onze bruiloft heel klein te houden. Maar door de Filmmakers konden al onze vrienden en familie er achteraf ook van meegenieten. Michelle was als eerste aanwezig om alle apparatuur op te zetten en de ruimte te checken. Ze is iemand waarbij je je heel snel op je gemak voelt. Je hebt eigenlijk niet door dat ze aan het filmen is en daarna verbaas je je over de bijzondere shots die ze heeft gemaakt. We waren super verrast en blij met het resultaat! Het knapste vind ik nog hoe de video in elkaar gezet is. Er wordt echt een verhaal verteld en er zit geen saaie seconde of langdradigheid in. Dat is denk ik een kwestie van talent maar ook van ervaring. Je wilt vooral dat het een intiem beeld wordt en dat het emoties oproept. Het hoeft niet gelikt en afgestyled te zijn. De Filmmakers weten die vibe heel goed te vangen. Ik had het aan niemand anders willen toevertrouwen!

Jeanet en Ad