Video Aspect Ratio: 4:1

Trouwvideo nodig?

YES! You sealed the deal: jullie hebben gekozen voor een leven met elkaar en hoé fijn is dat?! Laten we vooral even stilstaan bij wat er voorafgaat aan de rest van jullie together-life: de béste dag van jullie leven, de dag waar iedereen met smacht op wacht, de dag waar herinneringen worden gemaakt. Waar we het over hebben? WEDDING DAY natuurlijk! 

We hebben Michelle van de Filmmakers ingeschakeld omdat we wat small docu’s van haar zagen en die style leek ons heel tof en uniek voor de bruiloft! We wilden een trouwvideo als een levenslange herinnering aan onze mooiste dag, hierdoor kunnen we het echt opnieuw beleven. De karakteristieke details die in beeld worden gebracht, het balans van de versnelde en vertraagde beelden die precies de juiste opbouw verzorgen om het verhaal te vertellen. We zouden een trouwvideo van de Filmmakers zeker aanraden, omdat Michelle de spontane beelden zo goed weet vast te leggen. Dit is hetgeen wat onze bruiloft zo bijzonder maakte en waar je later graag naar terugkijkt. Ook is Michelle heel relaxed en meegaand tijdens het filmen, waardoor het voor ons geen last/moeite was om voor de camera te staan! 


Amy en Anthony

Wij waren genoodzaakt onze bruiloft heel klein te houden. Maar door de Filmmakers konden al onze vrienden en familie er achteraf ook van meegenieten. Michelle was als eerste aanwezig om alle apparatuur op te zetten en de ruimte te checken. Ze is iemand waarbij je je heel snel op je gemak voelt. Je hebt eigenlijk niet door dat ze aan het filmen is en daarna verbaas je je over de bijzondere shots die ze heeft gemaakt. We waren super verrast en blij met het resultaat! Het knapste vind ik nog hoe de video in elkaar gezet is. Er wordt echt een verhaal verteld en er zit geen saaie seconde of langdradigheid in. Dat is denk ik een kwestie van talent maar ook van ervaring. Je wilt vooral dat het een intiem beeld wordt en dat het emoties oproept. Het hoeft niet gelikt en afgestyled te zijn. De Filmmakers weten die vibe heel goed te vangen. Ik had het aan niemand anders willen toevertrouwen!

Jeanette en Ad

Een video voor het leven! Trouwen is een bijzonder moment en om die reden wilden wij die dag heel erg graag vastleggen op video. Bewegend beeld zegt nog meer dan een foto en zo levendig is onze trouwvideo dan ook geworden. Zelfs met een hele kleine camera waardoor je totaal niet het gevoel had dat er werd gefilmd. Dan voel je je pas echt vrij en dat was voor ons dus ook echt zo. Omdat Michelle echt luistert tijdens de voorbereiding wist zij feilloos aan te voelen welke momenten belangrijk waren op de dag zelf. Dat heeft geresulteerd in een mooie trouwvideo met alleen maar hoogtepunten.

Wij kunnen Michelle daarom echt aanbevelen aan andere bruidsparen vanwege haar enthousiasme, scherpe oog voor detail, durf, goede nabewerking waardoor het een levendige clip is en de gezelligheid die zij meebrengt op de dag zelf.

Milja en Sean

Waarom jullie een trouwvideo willen?

Als je foto’s kan laten maken, waarom zou je dan een video willen? Kijk, daar hebben wij natuurlijk 1000 antwoorden op. Maar in een notendop: Een video is de meest levendige herbeleving die jullie jezelf cadeau kunnen doen. En niet alleen jezelf... wat dacht je van de oude studievrienden uit India, je oma die niet bij het feest was en het nageslacht? Op video leggen wij pakkende persoonlijkheden, happy faces en dazzling dance moves vast. En wat wij misschien wel het állerleukst vinden aan video’s versus of ter aanvulling op foto’s? Video’s zijn sowieso ongeregisseerd. Geen awkward photo smile of onnatuurlijke houdingen; wij leggen jullie bijzondere dag op een authentieke en pure manier vast. In movement. Overtuigd? Scroll dan snel naar beneden om meer te lezen over onze Wedding Crashers trouwvideo’s!

De is-dit-iets-voor-ons? checklist

Wij gaan trouwen

(duh)

Onze bruiloft is nét even anders,

want dat zijn wij ook

Wij willen gewoon even die 5 minutes of influencer fame ervaren 

met onze bruiloftsvideo op Insta

Of juist niet, 

maar onze beste vrienden uit India kunnen er niet bij zijn, het nageslacht bestaat nog niet en oma die vergeet alles, dus een video is wel zo fijn

Wij durven alles uit handen te geven 

en laten ons graag verrassen door een te gekke, unieke bruiloftsvideo

Check. Hoe werkt het?

Wij, De Filmmakers, verklaren jouw bruiloft vast te leggen en beloven getrouw alle plichten van ondergenoemde

punten te zullen vervullen, die door de Wet aan de... blablabla. - oké, er zijn vijf stappen:

Stap 1.

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin wij graag horen hoe jullie elkaar

hebben ontmoet en hoe jullie grote dag eruit gaat zien. Jullie kunnen ons al jullie vragen stellen. 

Zo ondervinden we of we goed bij elkaar passen!

Stap 2.

Samen vullen jullie onze trouwquiz in, zodat wij weten wat jullie belangrijk vinden qua video(vibes) op jullie grote dag.

Stap 3.

We zetten jullie trouwdatum met grote krulletters in onze agenda's en leggen onze mooiste outfits en camera gear klaar.

Stap 4.

Van de ceremonie tot aan het feest - wij zijn de hele dag aanwezig, zodat we geen moment missen.

Stap 5.

Terwijl jullie verdrinken in jullie wittebroodsweken, gaan wij aan de slag met een video die misschien wel nóg beter is dan de bruiloft zelf. Je mooiste trouwcadeau wordt geproduceerd door De Filmmakers!

What's in it?

1 á 2 minuten

€1900


Een korte en catchy video, om je social media volgers mee omver te blazen.

10 á 15 minuten

€3400
Lekker lang, om met een kop thee of koffie op de bank bij weg te zwijmelen. 

Allebei

€4500
Liever niet kiezen? Dan neem je ze toch allebei!


Wat bij alle drie de opties sowieso inbegrepen zit is het volgende: 

  • Een online kennismakingsgesprek en trouwquiz
  • Plan van aanpak met verhaallijn en sfeershots 
  • Onze prettige aanwezigheid tijdens de hele trouwdag
  • Montage, kleurbewerking en sounddesign 
  • Één ronde feedback 
  • De final video in 16:9 formaat
  • De dag van jullie leven, gecomprimeerd in één video


Verklaren jullie, toekomstig echtpaar, 

De Filmmakers aan te nemen tot uw Wedding Crashers?

Not so sure?

Nog niet overtuigd? We horen graag wat je twijfels zijn, zodat we je misschien wel nét dat extra zetje kunnen geven, óf samen kunnen concluderen dat een ander soort video beter bij jou past.

arrow_drop_up arrow_drop_down