stel hier je vraag!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Heb je een vraag over ons aanbod of wat we voor jou kunnen betekenen? Of heb je een andere vraag? Laat het ons weten, dan komen we er zo snel mogelijk bij je op terug.

Je kunt ons bereiken per telefoon, e-mail of onderstaand contactformulier in te vullen. We horen graag van je! :-)

info@defilmmakers.nl
0651558603

Bekijk aanbod

Thanks!
Ik heb je bericht ontvangen

Veelgestelde vragen

HOE LANG DUURT HET OM EEN VIDEO TE PRODUCEREN?

De samenwerking duurt 4 weken. Soms zijn we wat sneller klaar en soms hebben we wat meer tijd nodig samen. Dit hangt samen met de snelheid waarmee we tot het definitief filmscript komen. En van de correctierondes tijdens de montage.

In Amsterdam hebben wij een hele mooie theaterzaal en fotostudio tot onze beschikking waar wij graag komen om toffe video's te maken. Je mag hier met de auto gratis parkeren voor de deur. 

hoeveel tijd kost het me?

wat als ik niet tevreden ben?

We doen er echt alles aan om te zorgen dat je 100% tevreden bent met jouw unieke videoportret. Dit doen we door vooraf het videoconcept te bedenken en een filmscript te maken waardoor jij precies kunt zien wat we gaan filmen.

Ook mag je tijdens het montageproces twee keer feedback geven waarbij jij je ongezouten mening mag geven op alle beelden, tekst, muziek en kleuren. Hiervoor zullen we contact hebben per mail of telefoon.

Tuurlijk! Je mag het in een keer betalen of in 2 termijnen waarbij je 1) veertig procent van het bedrag betaalt bij aanvang van de opdracht en 2) zestig procent van het bedrag na de oplevering van de final video.

mag ik in termijnen betalen?

KUNNEN WIJ ZELF EEN SCRIPT/IDEE AANLEVEREN VOOR EEN VIDEO?

Wij nemen bijna het hele proces voor je uit handen. Wél hebben we jouw input nodig voor het bedenken van het videoconcept. Daarnaast hebben we jouw sprankelende persoonlijkheid en aanwezigheid nodig tijdens de draaidag. ;-)