Over ons

 Wij gaan voor anders, beter, uniek, fantastisch, omverblazend en niet-normaal-fijn-om-naar-te-kijken. Voor minder doen we het niet, simple as that.

Waar we voor staan

Ons kan het een worst wezen of je een kleine ondernemer bent, een knalgroot bedrijf, een beginnende kunstenaar, of dat je een authentiek zaakje op de hoek hebt of een werelds evenement organiseert. Zolang jij iemand bent die (een klein stukje van) de wereld wilt veroveren, die groots droomt en die je stem wilt laten horen, dan zijn wij een absolute match. Want of het nou gaat over een alledaags verhaal, een profielschets, een bruiloftsvideo, een aftermovie, een marketingcampagne of een… verzin-het-zo-gek-nog-niet – jij vraagt, wij draaien.

Via via kwamen we bij Michelle terecht voor opname en bewerking van enkele kennisclips. Deze eerste samenwerking verliep zo goed dat we sindsdien voor opnames steeds bij haar aankloppen. 

Michelle is super fijn om mee te werken, ze is flexibel, lekker proactief, stelt ‘figuranten’ op hun gemak en zet als resultaat heel mooie en persoonlijke beelden neer. Een absolute aanrader als je op zoek bent naar mooie video’s en een fijne samenwerking!

Magda de Wit - Teletrain
Michelle was great to work with - she took our ideas and produced exactly the kind of thing we were after. Not only that, Michelle has a really nice camera and editing skills. The final product was of a high quality and delivered on time.
Howard timberlake
Howard Timberlake - BBC Reel
Wij hebben de samenwerking als heel prettig ervaren. Wat wij erg konden waarderen is dat Michelle als editor ook creatief meedenkt over hoe content nog beter kan uitpakken, en dus niet blindelings een briefing volgt. Een erg fijne eigenschap voor een freelance kracht. De communicatie met Michelle is altijd snel, duidelijk en professioneel, en uit alles blijkt haar enthousiasme voor het vak. Dat is ook te zien in de content die ze maakt! 
Cindy Brouwer - The Best Social

Er was eens…

Een durfal, Michelle Potters van naam, die in 2016 besloot met haar GoPro een video te maken. Dat leidde binnen no time tot discovery, want Q-music zag talent in haar en maakte haar tot één van de vlogmeister finalisten. Daarna kwam Michelle met haar filmmaker talent terecht bij grote namen als De Persgroep, het AD en de Volkskrant. 


Toen Michelle freelancer werd, was haar doel om voor een internationale opdrachtgever te werken. En als Michelle een doel heeft, dan haalt ze die ook. Ze ging  mee op tour met het Eurovisie Songfestival en legde alles vast op camera. Hierna volgden nóg meer grote namen zoals de BBC, The Best Social Media en nog véél meer. Michelle is niet bang om te falen, dus durft ze eigenlijk alles. Wat een vrijheid he?


Maar hoe goed Michelle ook is in het maken van video’s in haar eentje, ze doet het nóg liever met likeminded filmmakers, als team. En zo kwamen De Filmmakers bij elkaar, en ze leefden nog lang en gelukkig.

null

TEAM

camjo en videograaf
Michelle Potters
Jurjen Harmsma

Willa Maximus

om samen te brainstormen, een klus te rocken en elkaar beter te maken. Wij, De Filmmakers, bundelen onze krachten en creëren de állervetste video's. Het mooie is: daar worden niet alleen wij dolgelukkig van; jij ook. Hoe zit dat? Dat leggen we je wel even uit in ons pakketten aanbod.